Straznji Izlaz
Navigacija


Optimisti2004

SUĐENJE
BIRN Koricanske stijene

Info
Dobrodosli

Anonymous

Nadimak
Sifra
Registracija

Članstvo:
Posljednji: DuracakSadmira
Novi danas: 0
Novi juče: 0
Ukupno: 13548

Online Sada [64]:
Posjetioca: 64
Članova: 0

Zadnji Pretplatnici

Kozarac...: BAJRAMSKA ČESTITKA GLAVNOGA IMAMAPoštovana i cijenjena braćo, majke i sestre!

    Dočekujući ovogodišnji ramazanski bajram koji nam dolazi nakon mjeseca u kojem smo se duhovno hranili, a tjelesno od prohtjeva sustezali, možemo da budemo mnogostruko sretni. Zadovoljni treba da budemo zbog žrtava koje smo činili u ovom mubarek mjesecu u ime našeg Gospodara, dok bajram pričinjava satisfakciju kojom krunišemo ovogodišnji ramazan.

Nadamo se da je našim djelima zadovoljan naš Gospodar zbog kojeg svako djelo i učinismo. Sve ovo nas upućuje da je mnogo razloga zbog kojih treba da se radujemo i veselimo u ovim veličanstvenima danima. Zbog toga Vas pozivam da radosni i veseli budete i da radost i veselje sa drugima u ovim mubarek danima dijelite, a Uzvišenog Allaha molite da nam našu radost očuva i na ovom i budućem svijetu.

Želeći Vam svima od srca čestitati nastupajući ramazanski bajram sa dovama i lijepim željama upućujem Vam čestitku riječima:

BAJRAM MUBAREK OLSUN!

Neka Vama i Vašim porodicama Uzvišeni Allah podari mnogo dobra, a zaštiti Vas svakog zla, kako na ovom tako i na budućem vječnom svijetu!

Glavni imam:
Amir ef. Mahić

Postavljeno: Petak, Juli 17 @ 01:28:13 UTC od svabo

 
Slični linkovi
· Više o nista
· Vijesti od svabo


Najčitanija priča nista:
Tužna vijest...


Ocjeni članak
Prosječna ocjena: 5
Glasova: 1


Molimo vas odvojite par sekundi i ocjenite ovaj članak:

Odlično
Vrlo dobro
Dobro
Regularno
Loše


Slicne Stranice

Opcije

Slične tema

nista


Komentarisanje nije dozvoljeno anonimnim posjetiocima, molimo vas registrujte se


Udruži se

Prati Kozarac.ba na Facebooku i Twitteru

Od sada imate mogučnost da pratite rad naše stranice na dvijema največim stranicama za socijalno umrežavanje na planeti. Prednost ovi stranica je što vas možemo preko njih odma po zapažanju nekog događaja putem mobitela obavještavati. Naprimjer uživo prenošenje rezultata na fudbalskoj utakmici. Twitter je odnedavno postao jedna od najposječenijih stranica na svijetu. Preko nje imate mogučnost da prenosite i primate kratke poruke od svojih prijateljima u stilu sms poruke. Facebook je stari poznavalac i mnogi naši članovi su već aktivni tamo.

Opširnije

Twitter

Facebook

Kozarac.ba na Facebooku